Placeholder image

Напитки

Ние сме фокусирани в намирането и селекцията на висококачествени суровини, чрез които да приготвяме висококачествени продукти, в малки партиди по традиционни технологии. Всяка напитка е приготвена от изцяло от пресни и натурални съставки. Малките партиди ни позваляват да гарантираме свежият вкус на напитките ни, което е изключително важно за рецептите които сме разработили. Също така, ние внимателно контролираме и качеството на всеки продукт преди, по време и след производствения процес. Като последващ резултат, нашите продукти достигат до доволните ни клиенти, притежавайки оригинален, изискан, натурален вкус.

За нас производството на напитки е както форма на изкуство, така и наука – процес, който се развива непрекъснато. Нови, съвременни методи, внимателно, се комбинират с отдавна установени традиции и практики.

Placeholder image

Тоник Ботаник

Кора от хининово дърво, студена екстрaкция за минимум седем дни. Автентичен метод при екстракция на кората, който ни позволява да получим балансиран вкус от горчивина, свежест и тонизиране. Цветът на напитката е добит от ественият цвят на хининовата кората. Газировката подчертава натуралния вкус на готовта напитка.

Placeholder image

Йерба Мате Екстракция

Висококачествен чай със средно ниво на ферментация, традиционна за региона на Аржентина. Дългата екстракция на билката при контролирана температура, гарантира свежест на вкуса и изличане на натуралната енергия под формата на кофеин. Газировката подсилва тонизиращия ефект на готовата напитка.

Placeholder image

Балкански билки Мурсал & Мента

Поради специфичните и напълно естествени вещества в мурсалския чай, неговото действие е много полезно за здравето. В България е разпространен в Пирин, Мурсалския дял на Родопите при 1200 – 2000 метра надморско равнище. Сладка мента с балансирана пикантност. Тонизираща комбинация от диво растящи билки с меки танини които придават структура на вкуса.

Placeholder image

Балкански билки Резене & Салвия

За вкусовите и лечебните свойства на салвията пишат както древните гърци, така и италиански и френски монаси. Резенето също е лeчебно растение с дълга история, с много имена, с богат вкус и със запомнящ се аромат. Деликатна комбинация между цитросовата свежест на салвията и пикантноста на резенето.

Placeholder image

Балкански билки Липа & Шипка

Ръчно набрани български билки, съчатени в традиционна комбинация. Сладките и сочни аромати на липата се балансират добре с естествената киселинност на шипката. Напитките съдържат естествени витамини получени от билките без наличието на кофеин и са добър избор за ежедневна употреба, без възрастови ограничения . Много добър начин за хидратация на тялото в горещото лятно време.